Consent Preferences

De Wingerd website

15 Mei, 2023

Dit project omvatte het ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress-website voor een kleuter- en lagere school, met een specifieke focus op een Steinerschool. Met aandacht voor de behoeften van de schoolgemeenschap, werden functionaliteit, esthetiek en gebruiksvriendelijkheid geïntegreerd in een betoverende digitale omgeving.

Een Betoverende WordPress-Website voor Een Steinerschool: Een Digitale Wereld vol Onderwijsavonturen

Bij dit project lag de nadruk op het creëren van een boeiende online aanwezigheid voor een kleuter- en lagere school, die de unieke filosofie en waarden van een Steinerschool weerspiegelde. De website werd ontwikkeld met behulp van het veelzijdige WordPress-platform, waardoor het mogelijk was om zowel visueel aantrekkelijke als functioneel rijke pagina's te creëren. Het ontwerpproces begon met het begrijpen van de specifieke behoeften van de school en de doelgroep. Er werd rekening gehouden met de kleurrijke en speelse wereld van kleuters en lagere schoolkinderen, terwijl ook de educatieve en holistische benadering van het Steineronderwijs werd geïntegreerd. Door gebruik te maken van aangepaste sjablonen en een intuïtieve gebruikersinterface werden de navigatie en interactie op de website geoptimaliseerd.

De inhoud van de website omvatte informatieve pagina's over het curriculum, de pedagogische benadering en de schooldiensten. Er werden ook secties gecreëerd voor aankondigingen, nieuwsbrieven, evenementenkalenders en fotoalbums om de betrokkenheid van ouders, leerkrachten en leerlingen te bevorderen. Belangrijk bij dit project was het implementeren van responsief webdesign, waardoor de website op verschillende apparaten en schermformaten optimaal werd weergegeven. Daarnaast werden de laadsnelheid en de zoekmachineoptimalisatie geoptimaliseerd om een vlotte gebruikerservaring en goede vindbaarheid in zoekmachines te garanderen.

Project Challenges

  • Speciale vormen toevoegen in WordPress

  • Services:

    Webdesign

  • Client:

    Steinerschool De Wingerd

  • Location:

    Brasschaat

Onze recente projecten

Ontdek onze
andere projecten