Consent Preferences

Sakura No Hana naamkaartje

30 Apr, 2023

Dit project omvatte het creëren van een naamkaartje voor Sakura no Hana, een zelfstandige masseuse, wiens bedrijfsnaam "kersenbloesem" betekent. Het doel was om de betekenis van de naam te laten terugkomen in een verfijnd en elegant ontwerp.

Een Bloesem van Elegantie: Een Naamkaartje Ontwerp voor Sakura no Hana, de Zelfstandige Masseuse

Bij dit project stond het ontwerpen van een naamkaartje voor Sakura no Hana centraal, waarbij de essentie van haar bedrijfsnaam visueel werd vertaald. Wij ging op zoek naar een ontwerp dat de sfeer van kersenbloesems en de rustgevende ervaring van de massages zou weerspiegelen. De eerste stap was het selecteren van geschikte kleuren en elementen om de betekenis van "kersenbloesem" te versterken. Zachte tinten van roze werden gekozen om de delicatesse en schoonheid van bloeiende kersenbloesems te benadrukken. Vervolgens werden illustraties van kersenbloesems toegevoegd om een gevoel van natuurlijke elegantie en rust op te roepen.

De typografie speelde ook een belangrijke rol in het ontwerp. Een elegante en leesbare letterstijl werd gekozen om professionaliteit en verfijning over te brengen. Daarnaast werd er gezorgd voor een evenwichtige lay-out en gebruiksvriendelijke informatiepresentatie op het naamkaartje. Het resultaat was een naamkaartje dat de identiteit van Sakura no Hana perfect belichaamde. Het ontwerp straalde rust, schoonheid en professionaliteit uit, waardoor potentiële klanten direct een positieve indruk kregen. Wij slaagde erin om de betekenis van "kersenbloesem" op een visueel aantrekkelijke manier te integreren, waardoor het naamkaartje een waar kunstwerkje werd dat de kwaliteiten van Sakura no Hana als zelfstandige masseuse volledig tot zijn recht liet komen.

  • Services:

    Marketing

  • Client:

    Sakura No Hana

  • Location:

    Heide / Kalmthout

Onze recente projecten

Ontdek onze
andere projecten