Consent Preferences

Elmar Renovatie website

18 Feb, 2022

Dit project omvatte het ontwikkelen van een website met behulp van HTML, CSS en JavaScript, zonder gebruik te maken van een CMS-platform zoals WordPress. Het doel was om een beknopte maar toch informatieve website te creëren, waardoor de keuze viel op een onepage-ontwerp.

Een Geavanceerde HTML, CSS en JavaScript-Website: Beknopt en Toch Informatief in één Pagina

Bij dit project stond de ontwikkeling van een geavanceerde website centraal, waarbij HTML, CSS en JavaScript werden gebruikt om een unieke en aantrekkelijke online aanwezigheid te creëren. In tegenstelling tot het gebruik van een CMS-platform, bood dit project de mogelijkheid om de website volledig op maat te ontwerpen en te programmeren. Het ontwerpproces begon met het bepalen van de structuur en de inhoud van de website. Aangezien het doel was om de informatie beknopt weer te geven, werd gekozen voor een onepage-ontwerp. Dit houdt in dat alle inhoud op één enkele pagina wordt gepresenteerd, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk door de verschillende secties kunnen scrollen.

Met behulp van HTML werd de basisstructuur van de website gecreëerd. Hierbij werden de verschillende secties zoals de introductie, diensten, portfolio en contactformulier opgenomen. CSS werd gebruikt om de visuele presentatie van de website te verbeteren, met aandacht voor kleuren, typografie en lay-out. Door het toevoegen van interactieve elementen en animaties met behulp van JavaScript werd de gebruikerservaring verder verrijkt. Het doel was om een intuïtieve en responsieve website te creëren, die optimaal functioneerde op verschillende apparaten en schermformaten. Daarnaast werd er ook aandacht besteed aan het optimaliseren van de laadsnelheid en het verbeteren van de zoekmachineoptimalisatie.

  • Services:

    Webdesign

  • Client:

    Elmar

  • Location:

    Wijnegem

Onze recente projecten

Ontdek onze
andere projecten