Consent Preferences

Versanty Website

07 Nov, 2022

Dit project omvatte het ontwikkelen van een website met behulp van HTML, CSS en JavaScript voor een verwarming- en sanitairbedrijf. Het doel was om een modern en strak ontwerp te creëren dat de essentie van het bedrijf weerspiegelde.

Een Modern en Strak Ontwerp met HTML, CSS en JavaScript

Bij dit project stond de creatie van een aantrekkelijk online platform voor een verwarming- en sanitairbedrijf centraal. Met behulp van HTML, CSS en JavaScript werden de bouwstenen gelegd voor een website die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Het ontwerpproces begon met het bepalen van een modern en strak ontwerp dat de identiteit en het vakmanschap van het verwarming- en sanitairbedrijf weerspiegelde. Er werd aandacht besteed aan het creëren van een gestroomlijnde lay-out, met duidelijke secties en een intuïtieve navigatiestructuur. Met HTML werd de structuur van de website opgezet, waarbij de verschillende pagina's en secties werden gedefinieerd. CSS werd gebruikt om de visuele presentatie te verfijnen en een consistente stijl toe te passen. Hierbij werd gebruik gemaakt van moderne kleurenschema's, strakke typografie en aantrekkelijke afbeeldingen om de gebruikerservaring te verbeteren.

JavaScript werd geïntegreerd om interactieve elementen toe te voegen aan de website. Dit omvatte functies zoals een dynamische contactformulier, afbeeldingsgalerijen en mogelijkheden voor het tonen van portfolio-items. Op deze manier werd de website niet alleen informatief, maar ook boeiend en betrokkenheid bevorderend. Responsief webdesign was een belangrijk aspect van dit project, waarbij de website werd geoptimaliseerd voor verschillende apparaten en schermformaten. Dit zorgde ervoor dat de website op smartphones, tablets en desktops consistent en gebruiksvriendelijk werd weergegeven.

  • Services:

    Webdesign

  • Client:

    Versanty

  • Location:

    Malle

Onze recente projecten

Ontdek onze
andere projecten