Consent Preferences

Elmar Renovatie raamstickers

23 Jan, 2023

Ontdek dit project waarbij prachtige raamstickers worden ontworpen om een unieke uitstraling te geven aan dit bedrijf. Met aandacht voor detail worden ramen zorgvuldig opgemeten, zodat het ontwerp naadloos over verschillende ramen kan worden geplaatst. Door te kiezen voor oneway vision stickers wordt inkijk van buitenaf beperkt, terwijl er van binnenuit nog steeds zicht naar buiten mogelijk is en voldoende natuurlijk licht wordt behouden. Naast de raamstickers wordt ook een bijpassende dubbelzijdige banner ontworpen om opritten extra impact te geven.

Laat jouw bedrijf stralen met op maat gemaakte raamstickers!

Dit project richt zich op het ontwerpen van raamstickers die een unieke en opvallende uitstraling geven. Het meten van de ramen gebeurt met uiterste precisie, zodat het ontwerp naadloos kan worden aangebracht op diverse ramen. Of het nu gaat om een winkel, restaurant, kantoor of een andere commerciële ruimte, de raamstickers trekken gegarandeerd de aandacht.Wat deze raamstickers bijzonder maakt, is het gebruik van oneway vision stickers. Deze stickers bieden een perfecte balans tussen privacy en lichtinval. Van buitenaf is het moeilijk om naar binnen te kijken, terwijl er van binnenuit nog steeds zicht naar buiten mogelijk is en er voldoende natuurlijk licht naar binnen valt. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving zonder dat het ten koste gaat van de esthetiek.

Naast de raamstickers wordt er ook een bijpassende dubbelzijdige banner ontworpen die perfect past bij diverse opritten. Deze banner is een krachtig marketinginstrument dat direct de aandacht trekt van voorbijgangers. Door gebruik te maken van kleur, afbeeldingen en aansprekende typografie, wordt de boodschap van het bedrijf duidelijk en opvallend gecommuniceerd.

Project Challenges

 • Precies opmeten van de ramen

 • Keuze maken samen met de klant tussen de verschillende soorten stickers

 • Services:

  MARKETING

 • Client:

  Elmar renovaties

 • Location:

  Wijnegem

Onze recente projecten

Ontdek onze
andere projecten